JOINSPORTIN KÄYTTÄJÄMÄÄRÄ KASVAA NOPEASTI!

JoinSportin käyttäjämäärä kasvaa nopeasti!

JoinSportin käyttäjämäärä on nopeassa kasvussa. Jo yli 2000 käyttäjää on rekisteröitynyt ja käyttää appiamme. Osalla maantieteellisistä alueista käyttäjiä ja tapahtumia on edelleen kuitenkin vähän ja teemmekin töitä käyttäjämäärän nostamiseksi, jotta käyttökokemus parantuisi edelleen. Avainasemassa on saada tapahtumamäärät kasvuun, jolloin käyttäjille on tarjontaa, joka edelleen ruokkii käyttäjämäärän kasvua.

Olemme saaneet käyttäjiltä parannusehdotuksia, jotka koskevat muun muassa push notifikaatioita ja muita käyttöliittymän yksityiskohtia. Toivomme käyttäjien lähettävän palautetta edelleen, jotta saamme hiottua sovellusta entistä paremmaksi.

Apistamme julkaistiin myös pari lehtijuttua Oulun ympäristössä, joka toi selvän harppauksen käyttäjämääriin Oulun seudulla. JoinSportin mainostus jatkuu edelleen Instagramissa ja Facebookissa, sekä pian myös muita kanavia pitkin.